Mijn Boeken

Wraak op Maat

Misbruikte Erfenis 2020

Een jonge vrouw van adellijke afkomst ontdekt dat haar vader kinky feesten organiseert, waar haar minderjarige schoolvriendinnen aan deelnemen. Ze ontvlucht het ouderlijk huis en neemt haar intrek in een slooppand bij een vriend. Daar krijgt ze bericht dat haar nanny en tante is overleden in Finland. Ze heeft haar nichtje een oude boerderij met grond nagelaten. Ze wil het graf van haar tante bezoeken en gaat met twee vrienden op weg naar het hoge noorden. Een van haar vrienden wordt verdacht van een roofoverval, maar ze gelooft in zijn onschuld. De rechercheur die de zaak in behandeling heeft probeert haar vriend onderweg te arresteren. Een Russische miljonair en een bloedmooie verzekeringsagente met sadistische neigingen komen op hun pad. Dan blijkt opeens alles anders dan verwacht en komen ze in grote moeilijkheden. 328 blz.


Wraak op Maat

Wraak op Maat 2019

In de wachtkamer van een neuroloog ontmoet Thomas de jonge vrouw Max. Ze heeft opvallende tattoos, draagt zware legerschoenen en ziet eruit als veertien. Hun arts Van Henegouwen is een briljant neuroloog, maar sinds een auto-ongeluk is de man radicaal veranderd. Bij het Medisch Tuchtcollege komen steeds meer klachten over hem binnen. Ze hacken de computer van de arts, waaruit blijkt dat de man verward zit in een web van drugs, misbruik en zwarte handel. 328 blz.

 • Misbruik in een psychiatrische instelling
 • Web van drugs, misbruik en zwarte handel
 • ISBN: Pocket 9789082815887, Ebook 9789082815894
 • Wraak op maat, koop hem hier

Tempel van Hebzucht

Tempel van hebzucht 2017

Na de ontdekking van een mega goudzwendel moet Richard Genetti vluchten uit Rome. In een klopjacht dwars door Europa moet hij uit de handen zien te blijven van een stel meedogenloze moordenaars. Er vallen slachtoffers maar in de hectische achtervolging worden er ook vriendschappen en romances gesloten voor het leven. Er ontstaat een spannend avontuur met een spectaculair einde langs en onder de grachten van Utrecht. 442 blz.


Utrecht van Toen

Utrecht van toen 2015

Herinneringen van een jochie uit een Utrechtse volkswijk. Dit boek voert je terug naar de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. De verhalen spelen zich af op straat in de tijd dat er nog geen TV en internet was. Wat deed de jeugd toen? Beleef de verschillen, de straatspellen, het kattekwaad en de humor uit een typische volkswijk.Het is een heerlijk herkenbaar boek voor iedereen die de sfeer van toen nog eens wil proeven of beleven,net als toen.
De opbrengst gaat naar het WKZ Kinderziekenhuis in Utrecht.
Nieuwe edities 14-01-2018, nieuwe ISBN-nummers.

 • Opbrengst gaat naar het kinderziekenhuis WKZ
 • Gemiddelde waardering 4 sterren
 • ISBN: Pocket 9789082815825, Ebook 9789082815832
 • 104 blz

Fout Geld

FOUT GELD 2014

Zijn creditcard is gekraakt en op zijn bankrekening staat opeens zes miljoen euro. De FIOD staat voor de deur en wil een verklaring van hem die hij niet kan geven. Plots staat zijn hele wereld ondersteboven. Maffia, corrupte politie en koelbloedige huurlingen jagen hem op, een spoor van lijken achterlatend.
Dan krijgt hij hulp van inspecteur Opdam, zijn bloedmooie assistente Sofie en een computernerd om zichzelf te redden.
Nieuwe edities 14-01-2018, nieuwe ISBN-nummers.

 • Thrillertip op bol.com
 • Juni 2014 tip in de maand van het spannende boek
 • ISBN: Pocket 9789082815801, Ebook 9789082815818
 • 213 blz